Protectia Datelor Personale
In concordanta cu cerintele Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. SMOKED FISH S.R.L., inregistrata la ANSPDCP, are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este utilizarea lor in vederea facturarii produselor comandate.

Furnizarea datelor necesare la redactarea facturii este obligatorie. Refuzul dumneavoastra de a transmite aceste date determina anularea comenzii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre operator si sunt comunicate numai dumneavoastra, prin factura pentru produsele comandate.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei.
Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail support@pesteafumat.ro sau prin posta la adresa de corespondenta (postala):
Sediu social:Sat Sinca Veche, Comuna Sinca, Nr.418,
jud. Brasov.

Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cat mai curand posibil.

Administrarea magazinului www.pesteafumat.ro se efectueaza de catre societatea:
S.C. SMOKED FISH S.R.L.
CUI: 37642409
REG COM: J8/1315/2017
Nr.418 
Loc. Sat Sinca Veche
Comuna Sinca,
Jud. Brasov

 

 

1. Declinarea responsabilitatii
Imaginile care sunt prezentate pe site sunt poze reale ale produselor si ale locatiei noastre, produsele pot sa fie diferite de acestea in ceea ce priveste culoarea si aspectul  insa in aceste situatii clientul va fi instiintat inainte de a i se livra comanda si nu se va livra decat cu acceptul acestuia. Caracteristicile si disponibilitatea produselor de pe acest site se pot schimba fara o notificare prealabila. In cazul in care alte detalii sau preturile la produse au fost afisate gresit, inclusiv din cauza faptului ca au fost introduse gresit in baza de date, pesteafumat.ro isi rezerva dreptul de a anula livrarea respectivului produs si de a anunta clientul in cel mai scurt timp despre eroarea aparuta.

Valoarea maxima a obligatiilor societatii S.C. SMOKED FISH S.R.L., fata de orice client, in cazul nelivrarii sau livrarii necorespunzatoare, este valoarea sumelor incasate de societatea S.C. SMOKED FISH S.R.L. de la clientul respectiv.

2. Frauda
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.pesteafumat.ro, SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.pesteafumat.ro VA FI CONSIDERATĂ O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

3. Litigii
Orice litigiu aparut intre Clienti si Societatea Comerciala SMOKED FISH S.R.L va fi rezolvat pe cale amiabila.

Daca aveti probleme legate de o comanda care nu par a putea fi rezolvate prin e-mail sau la telefon, puteti sa va adresati pentru o conciliere interna in scris prin email la adresa: support@pesteafumat.ro. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata din Romania.

Pentru orice sesizari sau observatii de probleme legate de incalcarea drepturilor de autor sau alte litigii, puteti face reclamatie la adresa de email - support@pesteafumat.ro

4. Date personale
Informatiile utilizatorilor site-ului www.pesteafumat.ro vor putea fi folosite numai pentru comunicari comerciale cu S.C. SMOKED FISH S.R.L.

Orice date specifice privitoare la situatia si starea produselor se pot obtine contactandu-ne online sau prin email, la adresele cuprinse in prezentul site.

5. Disponibilitatea si pretul produselor
Ofertele si produsele prezentate pe site-ul www.pesteafumat.ro sunt disponibile in limita stocului disponibil.

Preturile produselor prezentate pe www.pesteafumat.ro vor fi supuse modificarii pe parcursul anului in functie  calibrul(gramajul) per bucata a lotului de productie fara o comunicare prealabila.

Preturile produselor conțin TVA.

6. Garantii
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.pesteafumat.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorului.
Orice nemultumire trebuie semnalata in momentul receptiei marfii la adresa de email support@pesteafumat.ro si telefonic la numarul de tel +40735 017 704.
Orice sesizare ulterioara nu va fi luata in considerare.

7. Returnarea produselor
Clientul nu poate solicita returnarea produselor din pricina faptului ca produsele comercializate pe pagina www.pesteafumat.ro sunt produse perisabile, nevidate, avand un termen de valabilitate mai mic.  

7.1. Renuntarea la cumparare.
In momentul efectuarii unei comenzi online, clientul declara ca a luat cunostinta si este intru totul de acord cu cele mentionate mai sus.

8. Modalitati de plata
Platile produselor comandate la magazinul online www.peste.ro se pot efectua dupa cum urmeaza:
Plata la livrare - in momentul in care primiti produsul, prin achitarea acestuia catre reprezentantul firmei noastre in urma livrarii cu flota personala.

Plata la ridicare - in momentul in care ridicati produsul din sediul nostru situat pe Valea Strambei, Nr.418 Sat Sinca Veche, Comuna Sinca, prin achitarea acestuia catre reprezentantul firmei noastre.

9. Dispozitii finale

SC SMOKED FISH SRL isi rezerva dreptul de a putea efectua orice modificari ale acestor prevederi, precum si orice modificari asupra site-ului www.pesteafumat.ro, structurii acestuia sau orice alte schimbari ce ar putea afecta site-ul, fara a fi necesara vreo notificare prealabila catre utilizatori in acest sens.
Daca oricare dintre clauzele de mai sus va fi gasita nula sau nevalida, indiferent de cauza, aceasta clauza nu va afecta valabilitatea celorlalte clauze. Pentru orice lamuriri sau informatii suplimentare, nu ezitati sa ne contactati pe adresa: support@pesteafumat.ro